Winkelwagen

Verzenden van uw bestelling

Gamesellers.nl maakt gebruik van PostNL. In de overgrote meerderheid van de gevallen zal uw bestelling, mits op een werkdag voor 16:00 besteld en betaald met iDeal of rembours, de volgende werkdag of uiterlijk binnen vijf werkdagen voor de eerste keer bij u worden aangeboden. Wij versturen altijd dezelfde werkdag mits besteld voor 16:00. Indien u bij de eerste afleverpoging niet thuis bent zal het de volgende dag nogmaals worden aangeboden. Na twee pogingen krijgt u een notificatie van PostNL in de bus waarmee u de bestelling voor een periode van drie weken kunt ophalen bij het dichtsbijzijnde PostNL servicepunt. Vergeet niet uw legitimatie mee te nemen (rijbewijs, identiteitskaart of paspoort). PostNL bezorgt op maandag t/m zaterdag. Als uw bestelling door de brievenbus past hoeft u deze uiteraard niet persoonlijk in ontvangst te nemen.

Het volgen van uw bestelling - Zodra uw bestelling verstuurd is ontvangt u een email. Indien uw bestelling niet door de brievenbus past krijgt u tevens een track & trace nummer zodat u uw bestelling online kunt volgen. U krijgt uitsluitend een track & trace mail als de zending niet door de brievenbus past.

Verzendkosten - Voor brievenbuszendingen binnen Nederland hanteren wij een tarief van € 2,95, voor België € 5,95. Voor pakketpost binnen Nederland rekenen wij een vast bedrag van € 5,95, voor België € 9,95. Voor rembourzendingen binnen Nederland komt hier € 10,95 bij. 

Besteed u meer dan €100 dan is verzenden gratis!